Zinaaz_Website_ZW_1629_02.jpg

Ruimtes

De ruimtes van Zinaaz zijn multifunctioneel en in een handomdraai in te richten voor allerlei type bijeenkomsten. Van boekpresentatie tot yogales, van EHBO-cursus tot miniconcert. Uiteraard kun je de ruimtes ook in combinatie boeken, bijvoorbeeld voor activiteiten waarbij je in subgroepen uiteen wilt gaan.

Grote zaal

De grote zaal is ongeveer 90 m2 en ligt aan de voorzijde van het pand. Dankzij de grote ramen en het hoge plafond, is het een heerlijke, lichte ruimte. De matglazen ramen en luxaflex bieden de nodige privacy en verduisteringsmogelijkheden. De ruimte is strak en industrieel vormgegeven waarbij de wit gestucte muren mooi contrasteren met de steigerhouten wanden en de kurken vloer. Kurk is uitermate comfortabel, zacht en geluiddempend materiaal. Ideaal voor yoga, pilates en dergelijke. De ruimte is voorzien van dimbare verlichting, een 50’’ smart-tv en Sonos geluidsinstallatie.

Tuinzaal

De tuinzaal ligt aan de achterzijde van het pand en zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze ruimte toegang tot een besloten binnentuin. De zaal is ongeveer 65 m2 en voelt daardoor wat intiemer dan de grote zaal. Ideaal voor meditatie, yoga of een cursus met een kleiner gezelschap. De ruimte is voorzien van een lichte laminaatvloer, infrarood  vloerverwarming, dimbare verlichting en Sonos geluidssysteem te bedienen vanaf je telefoon of tablet.

Faciliteiten

Zinaaz is van alle gemakken voorzien en beschikt over:

•    Een ruime hal met kapstok
•    Twee toiletten
•    Douche 
•    Kleedruimte
•    Kleine keuken 
•    Loungehoek 
•    Gratis wifi

Zinaaz is drempelvrij, voorzien van brede deuren en daarmee rolstoelvriendelijk. 

 

Je kunt gebruik maken van diverse meubels en presentatiemateriaal zoals: stoelen, banken, tafels of whiteboard. Daarnaast beschikken we over yoga-attributen zoals matjes, kussens, bolsters en dergelijke. Heb je andere wensen? Aarzel niet om even contact op te nemen. We helpen je graag en in overleg is veel mogelijk. 

Benieuwd geworden naar onze ruimtes?