LR_Zinaaz_Ron_QiGong_ZW_9069.jpg

Over ons

Ben je benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van Zinaaz? Maak nader kennis met de initiatiefnemers Trudie en Hans Oostrum. Lees alles over hun drijfveren, de realisatie van de sfeervolle ruimtes en de ervaringen van enkele trouwe huurders.  

Zinaaz is gevestigd in de voormalige fotostudio van Trudie en Hans Oostrum. De ruimte pal naast het woonhuis van Trudie en Hans was tot 2008 in gebruik als fotostudio. Toen Studio Oostrum Foto en Film uit zijn jasje groeide en verhuisde naar een plek elders in de stad, kwam de ruimte vrij. Hans ontwikkelde samen met zijn tai chi leraar - die tevens architect is – het plan om de ruimte te verbouwen en als zaal te verhuren. 

 

Dat bleek een gouden greep. Zinaaz voorzag in een groeiende behoefte van zelfstandig yogadocenten en de ruimte raakte al snel volgeboekt. Niet alleen met yogalessen maar ook met lezingen, muziekmiddagen en vergaderingen. Daarom besloten Trudie en Hans in 2018 om ook de kamers en opslagruimte aan de achterkant van het pand erbij te betrekken. En zie daar: de tuinzaal was een feit. De naam Zinaaz, is een knipoog naar de locatie: de Sinaasappelstraat in de gezellige Haagse vruchtenbuurt. 

Zinaaz_Trudie_ZW_1602.jpg
Wie is Trudie?

Trudie is de drijvende kracht van Zinaaz en leidt achter de schermen alles in goede banen. Ze is praktisch ingesteld, zorgzaam, betrokken en een echt mensenmens. Trudie: “Het geeft mij een voldaan gevoel als ik zie dat mensen met plezier gebruik maken van onze mooie ruimtes. Met sommige docenten heb ik al vanaf het eerst uur contact. Die hebben zó hun draai gevonden hier. Ik geniet ervan om te zien hoe ze groeien als ondernemer. Hans en ik helpen ze waar we kunnen. Ik vind goed contact belangrijk en investeer graag in een langdurige relatie.”

Reviews van onze trouwe huurders

Flexibel en schoon

“Ik huur heel graag bij Zinaaz. Hans en Trudie zijn flexibel en klantgericht. Ze handelen meteen als het nodig is om iets te installeren, te repareren, aan te schaffen of te veranderen. De ruimtes zijn schoon. De grote zaal is ruim en voelt warm met de kurkvloer en de houten deuren. De tuinzaal is heel licht en knus en heeft een heerlijke vloerverwarming. De energie is in beide zalen erg prettig.”

Nathalie Gerards (yogadocent)